>

Sidor

torstai 14. toukokuuta 2015

Parhaat Kananugetit


No, ihan valehtelematta parhaat nugetit, mitä olen koskaan syönyt! Kananugetit eivät varsinaisesti ole koskaan ollut mitään herkkuani, osittain varmasti epämääräisen sisuksensa takia. 
Parhaat kananugetit valmistat helposti uunissa, joten öljyroiskeita ei tarvitse sietää!


Parhaat Nugetit:


- n. 500g kanan paistileikkeitä tai rintafileitä
- 2 kananmunaa
- 1,5 dl maissijauhoja
- 3 dl panko-jauhoja, korppujauhoja tai murskattuja maissihiutaleita
- 1 dl parmesaania
- 1 tl paprikajauhetta
- ½ tl oreganoa
- ½ tl sipulijauhetta
- suolaa ja pippuria
- päälle oliiviöljyä


- Leikkaa kanat paloiksi (yhdestä leikkeestä/fileestä noin 3-4 palaa)
- Mausta suolalla ja pippurilla kevyesti.
- Mittaa yhteen kulhoon pankojauhot ja parmesaaniraaste, toiseen maissijauhot ja mausteet (myös suola ja pippuri) ja kolmanteen munat.
- Vatkaa munien rakenne rikki.
- Dippaa kanapalat ensin maissijauhoseokseen, sitten munakippoon ja lopuksi vielä pankojauhojen sekaan.
- Nostele kuorrutetut palaset uunipellille ja roiskuta päälle hieman oliiviöljyä.
- Paista 250-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia, uunista ja kanapalojen paksuudesta riippuen.
- Käännä nugetit paiston puolivälissä ja lisää hieman öljyä.
- Tarjoa rapeat ja kullankeltaiset nugetit vaikkapa omatekemän ketsupin, tai jonkin muun maistuvan kastikkeen kanssa.


2 kommenttia:

  1. Hei, löysin sivuillesi sattumalta googletettuani maistuvia nugetteja ja kylläpä olivatkin sitä! Ehdottomasti meni talteen uusintaotosta varten, kiitos reseptistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ompas mukava kuulla, että maistuivat sielläkin! :)

      Poista