>

Sidor

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Mustikkainen Tuorepuuro


Unohtakaa...,tai laittakaa ainakin hetkeksi syrjään, keiteltävät kaurapuurot, ja kokeilkaa tuorepuuroa! Niin helppoa ja hyvää, että minä ,laiska aamupalansyöjäkin, nautiskelen tätä oikein mielelläni. Vaihtoehtoja tuorepuurojen tekemiseen on monia, mutta tässä nyt varsin oiva mustikkainen versio. Hyvää huomenta siis!

Mustikkainen Tuorepuuro:


- 4 dl maustamatonta jogurttia
- 1 dl mustikkakeittoa
- 2 dl kaurahiutaleita
- 1 tl marjajauhetta (esim. mustaherukka)
(- 1 tl pellavarouhetta)
- 1-2 tl juoksevaa hunajaa
- 1 dl mustikoita
- mehiläisen siitepölyä halutessasi (Cocovi)


- Sekoita kulhossa keskenään jogurtti ja mustikkakeitto.
- Lisää marjajauhe ja hunaja sekaan.
- Seuraavaksi kääntele joukkoon kaurahiutaleet ja pellavarouhe.
- Itse laitan puuron tässä vaiheessa tekeytymään jääkaappiin yön yli ja lisään aamulla jäiset mustikat ja siitepölyn puuron sekaan, mutta voit lisätä mustikat myös ennen tekeytymistä.
- Nautiskele aamulla herkullisesta puurosta.


6 kommenttia:

  1. Tätä pitää kyllä kokeilla! Onkohan maku hyvä? Kuvassa näyttää ainakin herkulliselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Aikku! Minä en ole puurojen ystävä, mutta olen tehnyt tätä jo kaksi päivää peräkkäin, joten voisin väittää että maku on kohdallaan :--)

      Poista
  2. Ai että nams ja ihania nämä kuvat. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kokeilemaan vaan! :) Ja tosi mukava kuulla, että tykkäät kuvista :--)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Heippa Anna :) Tämä onkin mukava alku aamulle, joten kokeilemaan vaan! C:

      Poista