>

Sidor

maanantai 19. tammikuuta 2015

Chili-Katkarapupasta


Pastaa, pastaa, ihanaa pastaa! Tomaattikastikkeen ja kermassa lillumisen sijaan kokeilin nyt nautiskella pastani öljyisen kastikkeen kanssa - ja aivan uskomattoman hyväähän tämä oli! Chiliä, katkarapuja ja valkosipulia...voiko tämän yksinkertaisemmaksi enää makunautinto mennä?

Chili-Katkarapupasta:

(kahdelle)

- noin 2dl sulatettuja katkarapuja
- ½ punainen chili
- 2 valkosipulin kynttä
- ½ tl oreganoa
- 3 rkl oliiviöljyä
- tiraus sitruunan mehua
- suolaa maun mukaan
- haluamaasi tuorepastaa paketillinen 
(minulla tässä mustekalan musteella värjättyä mustaa tuorepastaa)

- Laita pasta keittymään.
- Silppua valkosipuli ja chili pieneksi ja lisää pannulle öljyn joukkoon.
- Heitä sekaan katkaravut, oregano, suola ja sitruunamehu.
- Lämmitä hetki, mutta varo etteivät ravut mene kumimaisiksi.
- Kaada valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja pyöräytä.
- Tarjoa mieluiten heti esimerkiksi tomaattisalaatin kanssa.


2 kommenttia:

  1. Nam mitä herkkuja täällä on, syöksyin lukijaksi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ompa mukavaa että tykkäät! :) Ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi :)

      Poista