>

Sidor

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Parsakaali-Pekonipasta


Mitähän sitä tähän tuumaisi nyt sitten...tutustuin parsakaaliin uudelleen lapsuuden jälkeen ja melkein voisin väittää tykkääväni siitä. Tai edes vähän ihastuneeni tähän vihreään kummajaiseen voissa pyöräytyksen jälkeen. :----D


Parsakaali-Pekonipasta:

( neljälle)


- Paketti pekonia
- noin puolet parsakaalista
- nokare voita parsakaalin paistamiseen
- 2 valkosipulin kynttä
- ½ dl parmesaania
- 2 dl ruoka- tai kuohukermaa
- pippuria
- ripaus suolaa
- spagettia riittävästi kaikille syömäreille
(- tilkka maitoa kastikkeen ohentamiseen)
(- pieni puristus sitruunamehua)
- 1 kananmuna


- Laita spagetti kiehumaan ja aloita kastikkeen tekeminen.
- Pilko ja paista pekoni pannulla.
- Lisää joukkoon silputtu valkosipuli ja anna pehmetä hetki.
- Voit lisätä nyt samalle pannulle huuhdellut ja pienityt parsakaalit, tai voit paistaa ne myös erillisellä pannulla tai halutessasi höyryttää.
- Lisää voi, suola ja pippuri.
- Lisää pannulle kerma parsakaalin pehmennyttyä sopivasti.
- Ohenna kastiketta tarvittaessa tilkalla maitoa.
- Raasta joukkoon parmesaani ja tiraus sitruunamehua.
- Kun spagetti on valmista, valuta se ja lisää kuuma kastike pastakattilaan.
- Riko joukkoon myös yksi kananmuna ja sekoita.
- Raasta vielä päälle lisää parmesaania ennen tarjoilua! :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti