>

Sidor

torstai 6. maaliskuuta 2014

Banaanimuffinssit Tuplasuklaalla


Eilen vietimme herkkuiltaa ystäväistemme kanssa hamppareiden, pitsan ja pirtelön merkeissä, mutta ahdistuin lievästi, kun hoksasin ettei meillä ole varsinaista jälkiruokaa. Nopsasti kurkkaus kaappeihin ja jotakin pyöräyttämään. Ja tällaisia syntyi rumasti ruskettuneista banaaneista, sekä muista kaappien antimista. :---)



Banaanimuffinssit Tuplasuklaalla:

( 12 kipaletta)

- 2 dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 1-2 tl vaniljasokeria
- 3,5 dl jauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 kypsää banaania
- ½ dl banaanijugurttia
- ½ dl öljyä
- reilu puoli desiä rouhittua valkosuklaata
- ja saman verran maitosuklaata tai tummaa suklaata


- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää  varovasti käännellen joukkoon vaniljasokeri, jauhot ja leivinjauhe.
- Muussaa banaanit ja rouhi suklaat - kippaa nekin kulhoon.
- Lurauta joukkoon vielä öljy ja jugurtti ja kääntele taikina hyvin sekaisin kuitenkin melko varoen.
- Kaada taikina kahteentoista muffinssivuokaa ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 18 minuuttia hieman uunista riippuen.
- Koristele vaikka kermavaahdolla tai erilaisilla strösseleillä ja nonparelleilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti