>

Sidor

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Hunajaiset uunikasvikset


Nämä värikkäät ihanuudet ovat helppoja valmistaa ja käyvät hyvin esimerkiksi kana- ja kalaruokien kylkeen.



Uunikasvikset:

- 1 paprika
- ½ kesäkurpitsa
- 2 pienehköä punasipulia
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 2 porkkanaa
(- muutama peruna, jos haluat tästä ruokaisampaa)

- 2-3 rkl hunajaa
- ripaus suolaa ja pippuria
- 2 tl timjamia
- 1 dl öljyä

- Pilko kasvikset melko isoiksi paloiksi uunivuokaan.
(Kuori ja pese tietenkin tarvittaessa ennen pilkkomista.)
- Mittaa hunaja ja öljy kuppiin ja sekoita niin 
että hunaja notkistuu.
- Kaada seos kasvisten päälle ja lisää mausteet.
- Pyörittele kasviksia niin, että jokaisessa palassa on hyvin öljyä.
- Tuikkaa vuoka uuniin ja paista 200 asteessa niin kauan,
 että perunat ja porkkanat ovat kypsiä.


Tästä hieman väriä lautaselle! :---)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti