>

Sidor

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Chorizolla terästettyä kanaa


Tänään meillä pääsiäistipu taipui padassa tällaiseen muotoon, tosin meillä tätä syödään useamminkin, kuin vain pääsiäisenä.
Hyvää ruokahalua! :----)


Eikun terästämään:

- n. 400g kanaa (fileet, suikaleet ja koivet - kaikki käy)
- n. 7-9 keskikokoista perunaa
- yksi rasia kirsikkatomaatteja tai 
aurinkokuivattuja tomaatteja maun mukaan.
- yksi punasipuli
- ½ dl öljyä
- Chorizoa maun mukaan 
(tähän käytetty neljä chorizo-raakamakkaraa.)
- ½ paprika
- ripsaus suolaa, pippuria, oreganoa ja paprikajauhetta
(* jos tämä ei vielä riitä, niin lisää vaikka pekonia tai halloumi-juustoa.)


- Pilko perunat lohkoiksi vuokaan ja lurauta öljyä päälle, ripottele mausteet.
- Lisää tomaatit, lohkottu sipuli, paprika ja pilkottu chorizo.
- Käytä kanat vähän aikaa pannulla, mutta älä paista kypsäksi asti.
- Lisää kanat vuokaan ja tuuppaa vuoka uuniin.
- Paista 200 asteessa noin tunti, tai niin kauan, että perunat ovat kypsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti