>

Sidor

maanantai 3. heinäkuuta 2017

Punainen Makaronilaatikko (Gluteeniton)







Tämä resepti on niin sanotusti vieraasta kauhasta. 
Punainen makaronilaatikko on yksi mieheni lemppareista ja ilmeisesti hänen edesmennyt pappansa on tämän reseptin aikoinaan kehitellyt. "Aitoon" reseptiin tulisi pelkästään ketsuppia, mutta silloin ruuasta tulee liian makeaa joten mieheni on tehnyt ohjeeseen pieniä muutoksia. 
Kokeile, kuinka tämä ruoka teidän perheessänne uppoaa!


Punainen Makaronilaatikko (Gluteeniton):


- 400g makaronia (gluteeniton)
- 400g jauhelihaa
- 1 lihaliemikuutio (gluteeniton)
( - 1 sipuli)
- 2 dl paseerattua tomaattia
- 1 dl ketsuppia
- suolaa & pippuria
- muutama siivu meetvurstia
- juustoraastetta
- 3 kananmunaa
- 1 l maitoa


- Aloita laatikon tekeminen keittämällä makaronit suolatussa vedessä.
- Kuullota silputtua sipulia hieman pannulla ja lisää jauheliha ruskistumaan.
- Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla ja pippurilla.
- Valuta makaronit ja kaada ne takaisin kattilaan.
- Kaada jauhelihaseos makaronien joukkoon.
- Sekoita paseerattu tomaatti ja ketsuppi keskenään - mausta tätäkin seosta hieman suolalla ja pippurilla.
- Ota seoksesta puolet ja sekoita se makaronien joukkoon.
- Mittaa astiaan maito, loppu tomaattiseos ja kananmunat.
- Sekoita hyvin.
- Kaada makaronimössö uunivuokaan.
- Valuta munamaito makaronien päälle.
- Asettele meetvustisiivuja vuuan päälle ja kuorruta laatikko juustoraasteella.
- Paista makaronilaatikkoa 200-asteisessa uunissa noin tunnin verran.



2 kommenttia:

  1. Tämä vaikuttaa hyvälle ohjeelle ja vaihtelua tavalliseen makaronilaatikkoon.Täytyy kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Aikku! Mukavaa jos kokeilet! :) Hauskaa viikkoa.

      Poista