>

Sidor

tiistai 16. toukokuuta 2017

Kesäinen Makkarapannu





Lähdin mukaan Snellmanin All Natural -makumatkalle testailemaan heidän uusia tuotteitaan ja kehittelemään oman reseptini tuotteiden pohjalta. 
Tämä vaikuttikin hauskalta kaupalliselta yhteistyöltä/haasteelta!
Valitsin tähän reseptiin All Natural Bratwurstin, joka oli makkaroista lempparini. 
All Natural -makkarat ovat lisäaineettomia , ei siis nitriittiä eikä lisättyä fosfaattia. 
Aika hienoa, vai mitä?
Yhdistin makkaran kanssa puhtaita ja kotimaisia raaka-aineita, jotka yhdessä muodostavat herkullisen ja kesäisen makkarapannun. Sopivassa suhteessa makkaraa ja vihanneksia - täydellistä!

Voit myös äänestää reseptiäni täällä! Kaikkien äänestäneiden kesken Snellman arpoo kolme onnekasta, jotka saavat Snellmanin uutuuksia sisältävän tuotepaketin.


Kesäinen Makkarapannu:


- 1 paketti Snellmanin All Natural Bratwurstia
- ½ pieni kesäkurpitsa
- n. 6-8 perunaa (edellisenä päivänä keitettyjä)
- n. 6 pientä retiisiä
- 1-2 porkkanaa
- 2 kevätsipulin vartta
- voita tai öljyä paistamiseen
- suolaa & pippuria
- päälle kananmuna


- Pilko porkkanat pieniksi paloiksi.
- Lorauta pannulle hieman vettä ja lisää porkkanat pannuun.
- Hauduttele porkkanoita noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes ne pehmenevät.
- Lohkaise pannuun nyt hieman voita ja pilko perunat paistumaan.
- Lisää pannulle myös pilkottu bratwursti, lohkottu kesäkurpitsa, silputtu kevätsipuli sekä puolitetut retiisit.
- Paista, kunnes perunat ja makkarat ovat saaneet väriä sekä muut ainekset ovat lämmenneet kunnolla.
- Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan.
- Tarjoa paistetun kananmunan kanssa.



Lähde mukaan makumatkalle!


All Natural makkarat ja nakit makumatka





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti