>

Sidor

tiistai 11. huhtikuuta 2017

Kvinoa-Kaurapuuro (Gluteeniton)



Tästä vaihtelua päivän aloitukseen ja aamupuuroon. Päällystämällä puurosi vaikkapa marjakeitoilla, hedelmillä tai pähkinöillä saat tähänkin puuroon mukavia uusia makuja.

Kvinoa-Kaurapuuro (Gluteeniton):

- 4 dl mantelimaitoa
- 1 dl kvinoaa
- 1 dl kaurahiutaleita (gluteeniton)
-  ripaus suolaa
- mausteeksi esim. vaniljaa, kardemummaa tai kanelia


- Huuhtele kvinoa.
- Mittaa kattilaan pari desiä mantelimaitoa ja huuhdeltua kvinoa.
- Keitä n. 10 minuuttia.
- Lisää joukkoon kaurahiutaleet ja loppu mantelimaito.
- Kypsytä vielä n. 5 minuuttia.
- Mausta puuro mielesi mukaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti