>

Sidor

torstai 30. maaliskuuta 2017

Nacho Supreme Nyhtökaurasta



Täytyy kyllä sanoa, että tämä resepti on aivan 10/10. En voi uskoa, kuinka hyvää tämä on.
Tulen varmasti tekemään tätä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Täydellinen naposteltava vaikkapa leffailtaan, tai illanistujaisiin. Hieman tulisuutta, sopivasti makeutta ja suolaisuutta sekä viilentävää raikkautta. Olkootkin tämä nyt sitten nachopelti, nacholautanen tai nacho supreme -  täys kymppi tämä on silti!


Nacho Supreme Nyhtökaurasta:


- n. 250 g nachoja
- 1 rasia nyhtökauraa (käyä haluamaasi makua)
- 1 chili 
- 2 limeä
- 1 pieni purkki maissia
- juustoraastetta
(- ½ tölkkiä papuja)
(- 1 kynsi valkosipulia)
- n. 15 kirsikkatomaattia
- 1 purkki Koskenlaskija ruoka cheddaria tai muuta juustokastiketta
- smetanaa tai creme fraichea
- korianteria tai lehtipersiljaa


- Levitä vuuan poljalle kerros nachoja.
- Ripottele nachojen päälle hieman juustoraastetta, nyhtökauraa, halkaistuja kirsikkatomaatteja, maissia, papuja, silputtua valkosipulia, juustokastiketta ja chiliä.
- Kasaa näin, kuin lasagnea rakentaen, vuoka täyteen kunnes ainekset loppuvat.
- Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia, tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
- Pilko vuuan päälle vielä hieman tuoreita tomaatteja, ripottele maissia, lohko muutama lime ja koristele smetanalla ja korianterilla.





4 kommenttia:

  1. Näyttää älyttömän herkulliselta! Pitääpä testata tätä vaikka viikonloppuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Ihanaa, kiitoksia kovasti. :) Hauskaa jos innostut kokeilemaan.

      Poista
  2. Näyttää hyvälle!Onko tämä gluteeniton?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Aikku, Gold&Greenin sivuilta löytyy tällainen tieto: "Ei. Se sisältää <0.1% gluteenia. Raaka-aineet eivät itsessään sisällä gluteenia, mutta ne on prosessoitu myllyissä, joissa on mahdollisesti käsitelty vehnää, ruista tai ohraa."

      Poista