>

Sidor

perjantai 10. helmikuuta 2017

Kotitekoiset Tortillasipsit Uunissa (Gluteeniton)


Minä en niinkään ole makean perään, mutta jos tarjotaan jotain suolaista harvemmin siitä kieltäydyn.
Kaikki rapea ja sopivasti suolainen - tänne mulle heti!
Siksipä näytän teille, kuinka voitte käyttää ylijääneet maissitortillat kätevästi hyödyksi. Tortillasipsien teko on niin helppoa ja nopeaa, että suosittelen lämpimästi kokeilemaan.


Kotitekoiset Tortillasipsit Uunissa (Gluteeniton):


- n. 6 gluteenitonta maissitortillaa
- hieman öljyä
- suolaa ja mausteita maun mukaan (minulla tässä savupaprikaa ja chiliä)


- Levitä jokaisen tortillan päälle hieman öljyä.
- Leikkaa letut kolmioiksi ja asettele leivinpaperin päälle pellille.
- Mausta mielesi mukaan.
- Paista 175-asteisessa uunissa, kunnes saavat hieman väriä, mutta eivät kuitenkaan pala.
- Kannattaa olla tarkkana, sillä sipsit kärähtävät helposti. Noin 8-10 minuuttia riittää.



* Toimii myös vehnätortilloilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti