>

Sidor

maanantai 21. marraskuuta 2016

Lempeä Kylmäsavulohipasta





Oletteko tekin niitä, jotka himon vallassa ostatte kylmäsavulohta ja sitten se parin lohileivän jälkeen hieman unohtuu jääkaappiin? Noh, ei huolta enää lohen jämistä, tee niistä ihanaa kylmäsavulohipastaa!
Tämä on mallia jääkaapin-ja-pakkasen-tyhjennys-pasta, joten voit soveltaa oman mielesi mukaan, minä annan vain hieman ohjenuoraa, niin pääset jyvälle, millaisia makuja tässä haetaan.


Lempeä Kylmäsavulohipasta:


- 500g pastaa (gluteeniton)
- 200g kylmäsavulohta
- n. pieni kourallinen katkarapuja
- n. 100g tuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti)
- 2 dl kermaa + liraus maitoa tarvittaessa
- 1 tl kuivattua tilliä
- 1 tl kuivattua persiljaa
- ½ tl valkosipulijauhetta (tai maun mukaan tuoretta)
- suolaa & pippuria
- ½ tl juoksevaa hunajaa

- lisäksi sitruunaa


- Keitä pasta paketin ohjeen mukaan.
- Kuumenna pannulla kerma ja tuorejuusto.
- Mausta ja sekoita niin, että tuorejuusto sulautuu kermaan.
- Sekoita jäiset katkaravut kastikkeen joukkoon.
- Revi kylmäsavulohi paloiksi ja lisää kastikkeeseen.
- Valuta pasta ja sekoita pannulla kastikkeen kanssa.
- Tarjoa sitruunalohkon kanssa.


2 kommenttia:

  1. Mitä ihanaa pastaa sulla on lautasella? Näyttää ihan aidolta italialaiselta ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa hei, Riikka! :) Tämä on gluteenitonta pastaa nimeltään "Casarecce".

      Poista