>

Sidor

tiistai 13. syyskuuta 2016

Rieskapitsat (Gluteeniton)






No nyt, kuulkaahan! Rieskapitsat valahtavat ehkä hieman sellaiseen laiskan kokkaajan kategoriaan, mutta hällä väliä - joskus tekee ihan hyvää olla laiskalla päällä. Varsinkin, jos talonyhtiöön on tulossa putkiremontti ja joudut tyhjentämään häkkivaraston kaaaaaikki tavarat kämppään sisälle...silloin saakin olla vähän laiska, vai?
Niin tai näin, hyviä ovat! Taidanpa varsin loikkia tavarameren yli keittiöön tekemään itselle vielä yhden rieskapitsan.
Vaihtele täytteitä mielesi mukaan, tässä kuitenkin ohje näihin kuvissa keimaileviin pitsoihin.


Rieskapitsat (Gluteeniton):


- 3-4 rieskaa (esim Moilas gluteeniton)
- ½ dl ketsuppia
- 1 rkl tomaattipyrettä
- ripaus suolaa & pippuria
- oreganoa
- aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
- kinkkusuikaleita
- Aura-juustoa
- 150g mozzarellaraastetta


- Laita uuni lämpenemään 200-asteiseksi.
- Aseta rieskat leivinpaperoidulle pellille.
- Sekoita ketsuppi, tomaattipyre, suola ja pippuri keskenään.
- Levitä tomaattiseosta rieskojen päälle.
- Täytä mielesi mukaan ja kuorruta juustoraasteella.
- Ripota päälle hieman oreganoa.
- Paista rieskapitsoja n. 10-15 minuuttia, tai kunnes juusto hieman ruskettuu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti