>

Sidor

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Grillatut Parsat Pekonikääreessä


Grillattu parsa on keikkunut kesäherkkujen kärkitiloilla jo useamman vuoden - kuten olette varmasti huomanneet. 
Tässä minun versioni tästä kohta-jo-klassikko reseptistä.
Suolaisuutta pekonista ja raikkautta sitruunasta, eikun syömään.



Grillatut Parsat Pekonikääreessä:


- 1 nippu parsaa
- 1 paketti pekonia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl sitruunamehua
- pieni luraus juoksevaa hunajaa
- pippuria


- Pese parsat ja napsauttele niiden kovat päät pois.
- Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria.
- Sekoita oliiviöljy, sitruunamehu, hunaja ja pippuri kipossa keskenään.
- Pyörittele parsat öljyseoksessa.
- Kiepauta pekonia jokaisen parsan ympärille.
- Grillaa parsoja noin 3 minuuttia per puoli.
- Parsat ovat valmiita, kun ne hieman taipuvat grillistä nostettaessa.
- Tarjoa esimerkiksi hollandaisekastikkeen kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti