Viikonloppuna on monesti aikaa ottaa vain rennosti ja nautiskella. Tässä kanasalaatti niihin naustiskeluhetkiin, kun voit levähtää sohvalla salaattilautanen toisessa ja viinilasi toisessa kädessä.
Meillä tämä ainakin upposi kitusiin niin äkkiä, että täytyy tehdä toistekin.
Viikonlopun Kanasalaatti:
- n. 400g kananpojan maustamatonta paistileikettä,
tai muuta maustamatonta kanaa
- 2 dl oliiviöljyä
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- ½ tl kurkumaa
- suolaa & pippuria
- ½ sitruunan raastettu kuori
- ½ dl kuivattuja karpaloita
- 2 kypsää avokadoa
- ½ pieni hunajameloni
- ½ kerä jäävuorisalaattia
- maun mukaan sinihomejuustoa, tai muuta juustoa
- 1 pieni rasia sokeriherneitä
- ½ dl cashew- tai muita pähkinöitä
- Mittaa kanan marinadin ainekset kulhoon tai pussiin ja upota kanat marinadiin.
- Nosta kanat marinadeineen kylmään tekeytymään noin kahdeksi tunniksi.
- Paista kanat pannulla ja anna niiden jäähtyä hetki.
- Pese ja pieni jäävuorisalaatti haluamallasi tavalla.
- Viipaloi avokadot, hunajameloni ja sokeriherneet.
- Siivuta myös paistamasi kanat.
- Kokoa salaatti ja ripota päälle pähkinät, sinihomejuusto ja karpalot.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti