>

Sidor

perjantai 18. joulukuuta 2015

Pähkinä-Suklaafudge






Kuten varmaan jo tähän mennessä olette huomanneet, helppous on minusta jouluherkkujen tekemisessä tärkeää.
Tämä pähkinäfudge on mahtavan makuista, sekä helppoa valmistaa.
Sattumina erilaisia pähkinöitä ja ympärillä täyteläistä suklaata. NAM!



Pähkinä-Suklaafudge:


- 200g tummaa suklaata
- 200g maitosuklaata
- 1 tölkki kondensoitua maitoa
- 2-3 dl erilaisia pähkinöitä
- ripaus suolaa


- Vuoraa pieni vuoka (esimerkiksi leipävuoka) leivinpaperilla.
- Kaada kondensoitu maito ja paloitellut suklaat pieneen kattilaan.
- Kuumenna miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut.
- Sekoita joukkoo hitunen suolaa ja pähkinät.
- Kaada fudgemassa leivinpaperin päälle vuokaan.
- Nosta massa kylmään jähmettymään.
- Leikkaa jähmettynyt fudge paloiksi.
- Säilytä kylmässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti