>

Sidor

perjantai 6. marraskuuta 2015

Kanaa Tikka Masala


Hieman intialaisia makuja virkistämään, ainakin täällä meillä vallitsevaa, harmaata keliä. 
Tämä on helppo ja suhteellisen nopea versio, mutta sitäkin maukkaampi. Tarjoa vaikkapa naan-leivän ja riisin kanssa.

Kanaa Tikka Masala:

- tilkka kookos- tai oliiviöljyä
- 500g broilerin paistileikettä tai rintafileitä
- 2 hienonnettua valkosipulin kynttä
- 1 sipuli silputtuna
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl savupaprikajauhetta
- 1 rkl garam masalaa
- 1 tl jauhettua inkivääriä
- ½ tl kanelia
- 1 tl chilijauhetta
- 1 tl kuivattua korianteria, tai tuoretta kourallinen
- 200g tomaattimurskaa
- 2 rkl tomaattipyrettä
- 2 dl maustamatonta jogurttia, tai kookosmaitoa
- suolaa ja pippuria maun mukaan


- Kuumenna suuri pannu ja leikkele broilerit palasiksi pannulle öljyn joukkoon.
- Ruskista kanat ja siirrä ne odottamaan lautaselle.
- Lisää pannulle nyt sipulisilppu ja hienonnetut valkosipulin kynnet.
- Sekoita mukaan mausteet.
- Kun sipulit ovat hieman kuullottuneet, lisää kanapalat takaisin pannulle.
- Sekoita joukkoon nyt tomaattimurska ja -pyre ,sekä jogurtti.
- Tarkista maku ja lisää suolaa ja pippuria makusi mukaan.
- Anna hautua miedolla lämmöllä noin 30-60 minuuttia makusi mukaan.
- Tarjoa riisin ja naan-leivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti