>

Sidor

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Sitruunasiivet


Yhtenä iltana reissuni aikana päätettiin mamman kanssa laittaa jotakin hyvää iltasyötävää ja päädyimme siipiin. Halusimme tehdä marinadin itse, joten tässä on tulos. Ihanan tahmeita, pirteänmakuisia ja herkullisia siipiä, olkaa hyvät.


Sitruunasiivet:


- 800g maustamattomia siipiä
- ½ sitruunan kuori
- ½ sitruunan mehu
- 1 rkl fariinisokeria
- 2 tl suolaa
- ½ dl oliiviöljyä
- 1 tl rakuunaa
- 1 tl hunajaa

- Sekoita marinadin ainekset kulhossa tai pussissa keskenään.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa makusi mukaan.
- Nostele siipipalat marinadin sekaan.
- Laita siivet marinadeineen jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi, mutta mielellään pidemmäksi aikaa.
- Nostele siivet leivinpaperin päälle pellille.
- Voit halutessasi sivellä hieman marinadia vielä broileripalojen päälle.
- Paista 225-asteisessa uunissa 40-60 minuuttia, riippuen kuinka rapean kuoren haluat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti