>

Sidor

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Leipäjuustojälkkäri Lappilaisittain


Ajattelin tässä nyt lähinnä niitä, jotka eivät ole tätä ikinä etes ajatelleet jälkkärin muodossa. 
Nyt kun täällä Suomineitosen kainaloseudulla asustelen...ainakin vielä, niin tätä tulee syötyä jonkun verran. 
Kokeilkaa ja yllättykää, kuinka tämä juusto taipuu jälkkäriksi. 
Mikään uusi keksintöhän tämä ei ole, mutta kokeilemaan nyt äkkiä!


Leipäjuustojälkkäri Lappilaisittain:


- 250g leipäjuustoa
- 1 dl kuohukermaa
(- ripaus sokeria ja kanelia)
- lakkoja tai lakkahilloa


- Kuutioi juusto uunivuokaan ja kaada perään kerma (halutessasi myös ripaus kanelia ja sokeria).
- Lämmitä juustoa 200-asteisessa uunissa noin 5-10 minuuttia, niin että se hieman alkaa sulaa.
- Tarjoa lakkojen tai lakkahillon kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti