>

Sidor

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Mustapekka-Possu


Olettekin varmasti kuulleet jo suru-uutisen Mustapekka-juustoon liittyen? Sen valmistaminen on lopetettu ja sekös harmittaa! 
Tästä onnettomasta tapahtumasta inspiroituneena ajattelin kokkailla jonkinmoisen kunnianosoituksen tälle mahtavalle juustolle. 
Meillä tätä ruokaa on tehty monen monituista kertaa ja nyt oli mielestäni mainio hetki julkaista tämä ohje myös teille. 
Onneksi löytyy muitakin pippurijuustoja, muttei Mustapekan vertaista. 
Hyvästi jää!


Mustapekka-Possu:


- 4-6 possun fileepihviä (tai paketillinen suikaleita)
- suolaa & pippuria
- ½-1 kiekko Mustapekka-juustoa tai muuta vastaavaa
- 2 dl kuohu- tai ruokakermaa
- n. 1 tl hunajaa makeutukseksi
- 1 tl tomaattipyrettä


- Aloita maustamalla (suola ja pippuri) ja paistamalla pihvit voinokareen kanssa pannulla.
- Murenna pannulle pippurijuusto.
- Lisää sekaan kerma ja mausteet.
- Sekoita ja tarkista maku.
- Anna kastikkeen kiehahtaa.
- Tarjoa vaikkapa salaattikeon ja uusien pottujen kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti