>

Sidor

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Soijabolognese


Olen hirmuisen tykästynyt soijatuotteisiin ja ne ovatkin mainio keino tehdä hieman kevyempää ja maistuvaa ruokaa pienemmällä budjetilla. Tässäpä simppeliä ohjetta soijabologneseen, kokeilkaahan ihmeessä! :---)



Soijabolognese:

- 1 sipuli
- 3 dl tummaa soijarouhetta
- (1 valkosipulin kynsi)
- 2 tölkkiä tomaattimurskaa
- 1 kasvisliemikuutio
- mustapippuria
- paprikajauhetta
- 2 dl ruokakermaa


- Kaada soijarouhe astiaan ja kaada rouheen päälle lämmintä vettä vain sen verran että rouhe peittyy hieman.
Anna turvota hetki.
- Pilko sipuli ja kuullota silppua runsaassa öljyssä pannulla hetki, lisää soijarouhe.
- Jos rouhe tuntuu liian kostealta, voit puristella nestettä ulos hieman käsin ennen pannulle laittamista.
- Paista rouhetta hetki ja lisää mausteet, tomaattimurska ja ruokakerma.
- Anna hautua kymmenisen minuuttia.
- Tarjoa haluamasi pastan kanssa.


Helppoa ja hyvää arkiruokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti