Olen hirmuisen tykästynyt soijatuotteisiin ja ne ovatkin mainio keino tehdä hieman kevyempää ja maistuvaa ruokaa pienemmällä budjetilla. Tässäpä simppeliä ohjetta soijabologneseen, kokeilkaahan ihmeessä! :---)
Soijabolognese:
- 1 sipuli
- 3 dl tummaa soijarouhetta
- (1 valkosipulin kynsi)
- 2 tölkkiä tomaattimurskaa
- 1 kasvisliemikuutio
- mustapippuria
- paprikajauhetta
- 2 dl ruokakermaa
- Kaada soijarouhe astiaan ja kaada rouheen päälle lämmintä vettä vain sen verran että rouhe peittyy hieman.
Anna turvota hetki.
- Pilko sipuli ja kuullota silppua runsaassa öljyssä pannulla hetki, lisää soijarouhe.
- Jos rouhe tuntuu liian kostealta, voit puristella nestettä ulos hieman käsin ennen pannulle laittamista.
- Paista rouhetta hetki ja lisää mausteet, tomaattimurska ja ruokakerma.
- Anna hautua kymmenisen minuuttia.
- Tarjoa haluamasi pastan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti