>

Sidor

torstai 23. toukokuuta 2013

Kesäinen kanapastasalaatti


Hola amigos! Viime viikot ovat olleet melko kiireisiä - on mahtunut mukaan ristiäistä, maalaamista ja vaikka mitä. Ristiäisiin tuli aherrettua apuna mm. kuppikakkuja, mutta nyt on vähän rauhotuttu ja aika taas päivitellä tätäkin ruokapuolta :----D Lyhyestä virsi kaunis: Kanasalaatti on kesän ykkösjuttu!


Tipusalaatti

(Riittää n. 4-5:lle herkuttelijalle)

- Kuviopastaa noin 4-5 dl (esim. simpukka)
- 400g marinoituja kanasuikaleita
- 1 purkki persikoita kuutioina tai lohkoina
- 1 paprika (suippo tai normaali)
- 1 pussi jääsalaattia 
(muukin käy, mutta jääsalaatti pysyy rapsakkana kastikkeen kaadon jälkeen.)
- 10 kpl kirsikkatomaatteja
- Puolikas keskikokoinen kurkku. (myös suolakurkku käy)
- Salaattijuustoa maun mukaan
- Viinirypäleitä
(-Puolikas punasipuli)

Kastike:

- 2-4 dl kermaviiliä 
(riippuen, kuinka paljon kastiketta haluat)
- 2 tl currya
- 2 tl hunajaa
- suolaa
- pippuria
- luraus ketsuppia


- Keitä pasta (mausta keitinvesi suolalla) ja paista kanasuikaleet, 
anna kunnolla jäähtyä.
- Revi salaatti kulhoon ja lisää muut vihannekset ja hedelmät pilkottuina.
- Kaada juustot, jäähtyneet pasta ja kanat kulhoon 
-> Sekoita.
- Sekoita kermaviilin sekaan kastikkeen muut ainekset 
-> Maista.
- Lisäile mausteita oman mieltymyksen mukaan.
- Kaada kastike salaatin sekaan ja sekoita hyvin.

Voit antaa salaatin mehustua jääkaapissa ennen syömistä noin tunnin verran. C:

Vinkki: Pähkinät ja valkohomejuusto passaa kun nyrkki silimään tähän salaattiin!

Toivottavasti maistuupi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti