>

Sidor

perjantai 13. syyskuuta 2019

Nutella-Brownie (Gluteeniton)



Nutella, tuo jumalten makea ...öö...pähkinätahna?
No hyväähän se on, vai mitä.
Ja mikäs sen parempaa kuin upottaa Nutellaa brownieen ja tarjota se kermavaahdon kanssa.


Nutella-Brownie:


- 250g tummaa suklaata
- 200g voita
- 1,5 dl sokeria
- 4 kananmunaa
- 1 dl perunajauhoja
- 1 dl tummaa kaakaojauhetta
- ripaus suolaa
- 0,5 dl Nutellaa
- kourallinen hasselpähkinöitä rouhittuna


- Paloittele suklaa kulhoon ja lisää sekaan voi.
- Sulata seos mikrossa välillä sekoittaen.
- Vaahdota sokeri ja munat kuohkeaksi.
- Valuta sula suklaa vaahdon joukkoon.
- Kääntele sekaan perunajauhot, kaakaojauhe, Nutella, hasselpähkinärouhe sekä suola.
- Kaada taikina leivinpaperoituun n. 20cm x 20cm vuokaan.
- Kypsennä brownieta 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Pinnan tulisi olla rapea, mutta sisuksen vielä pehmeä.
- Anna brownien jäähtyä.
- Tarjoa kermavaahdon kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti