>

Sidor

maanantai 28. toukokuuta 2018

Fajitapasta (Gluteeniton)




Tämä menee taas heittämällä osioon "Ruokaa kaapin antimista".
Välillä vaan ei jaksa käydä kaupassa, ja silloin täytyykin kurkistella niihin kaappien syvimpiin sopukoihin ja tarkistaa mitä aineksia sieltä löytyykään.

Tomaattimurskalla, fajitamausteella, pastalla ja kanalla pääsee kuulkaas jo aika pitkälle. Siitä syntyy helposti nimittäin Fajitapasta, joka valmistetaan yhdellä pannulla!



Fajitapasta (Gluteeniton):


- tilkka öljyä
- n. 400g broileria (käytä sellaista mistä itse tykkäät)
- n. 400g pastaa (minulla tässä Semperin gluteeniton Tricolore Penne)
- 500g tomaattimurskaa
- 2,5 dl kaurakermaa tai kuohukermaa
- 1 pussi fajitamaustetta
- 1 pieni purkki maissia
- 1 punainen paprika
(- purkillinen papuja)
(- 1 pieni sipuli)
- vettä
- suolaa & pippuria maun mukaan
- päälle smetanaa tai creme fraichea



- Valitse kaapistasi mahdollisimman suuri ja syvä pannu
- Pilko broilerit kuumalle pannulle ja paista niitä hetki öljyssä.
(- Jos käytät sipulia, silppua se myös pannulle broilerin kanssa)
- Ripottele fajitamauste palojen päälle.
- Kaada joukkoon tomaattimurska, maissit ja pavut, jos niitä käytät.
- Anna padan pulputtaa hetki.
- Pilko paprika ja lisää se kastikkeeseen.
- Kaada joukkoon pasta.
- Lisää pannuun vettä niin paljon, että pastat peittyvät.
- Kypsennä fajitapastaa niin kauan, kunnes pasta on kypsää.
- Lisää välillä tarvittaessa vettä.
- Lisää lopuksi kerma.
- Maista ja lisää tarvittaessa suolaa, pippuria tai fajitamaustetta mielesi mukaan.
- Tarjoa maissin ja creme fraichen kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti