>

Sidor

perjantai 4. toukokuuta 2018

Kana-Ramenkeitto (Gluteeniton)




Tämä se vasta on todellista lohturuokaa. Aikalailla samoin kuin kanakeittokin.
Maukas liemi antaa lämpimän halauksen sisältäpäin tätä nautiskellessa ja kaikki muu onkin vain maukasta ekstraa.
Gluteenittoman ramenista saa helposti vaihtamalla nuudelit riisinuudeleihin ja käyttämällä gluteenitonta soijakastiketta.



Kana-Ramenkeitto:


Liemi:

- n. 1 litra kanalientä
- 4 rkl gluteenitonta soijakastiketta
- 2 rkl miriniä
- 1 rkl chilikastiketta
- n. 5 cm pätkä inkivääriä
- 2 kevätsipulin vartta
- tilkka öljyä


Lisäksi:

- 4 maustamatonta broilerinleikettä
- suolaa & pippuria maun mukaan
- 2 kananmunaa
- riisinuudeleita
- paksoita
- maissia
- porkkanaa
- kevätsipulia
- mustia sesaminsiemeniä
- merilevää
+ mitä itse haluat laittaa mukaan


- Kuori inkivääri. 
- Pilko inkivääri ja kevätsipuli paloiksi. 
- Kuullota palat öljyssä kattilassa. 
- Lisää joukkoon kanaliemi.
- Hauduta lientä 10 minuuttia. 
- Siivilöi liemi. 
- Mausta soijalla, chilikastikkeella ja mirinillä.
- Keitä kananmunia noin 7-8 minuuttia. 
- Nosta munat kylmään veteen.
- Keitä nuudelit kypsiksi kiehuvassa vedessä paketin ohjeen mukaan.
- Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Paista kanat pannulla kypsiksi, mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa kanat paloiksi.
- Leikkaa paksoit, porkkanat ja kevätsipulit haluamasi kokosiksi paloiksi.
- Laita nuudelit kulhoihin.
- Kaada päälle kuuma liemi ja kokoa päälle haluamasi "täytteet."
- Viimeistele annos mustilla seesaminsiemenillä ja merilevällä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti