>

Sidor

maanantai 20. maaliskuuta 2017

Mozzarella-Pastasalaatti (Gluteeniton)





Helppoakin helpompi pastasalaatti saa makua pestosta, tomaateista ja mozzarellasta. Helppo, värikäs ja nopea tarjottava vaikkapa kevään 
ja kesän juhliin, tai ihan vaikka illanistujaisiin.
Hyviä makuja, ilman sen suurempaa vaivaa.



Mozzarella-Pastasalaatti:


- 500g pastaa (gluteeniton)
- n. 100g pestoa (virheää tai punaista makusi mukaan)
- 1 rasia pieniä tomaatteja (miniluumu tai kirsikka)
- luraus oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- pippuria & suolaa tarvittaessa
- 1-2 pussia pieniä mozzarellahelmiä
- ½ ruukkua basilikaa


- Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.
- Valuta pasta ja anna sen jäähtyä.
- Sekoita pastan joukkoon hieman öljyä, se estää hieman pastan tarttumista.
- Sekoita pesto ja sitruunamehu pastan joukkoon.
- Pilko tomaatit ja silppua hieman basilikaa.
- Sekoita salaatin kaikki ainekset kulhossa.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti