>

Sidor

perjantai 23. joulukuuta 2016

Luukku 23: Rockyroad -Fudge

Fudget ovat olleen blogissani yksiä suosituimmista ohjeista, joten niitä myös mielelläni teille teen.
Tähän herkulliseen fudgeen voit upottaa melkeinpä mitä vain, mutta tässä minun versioni tästä "kivisestä tiestä."
Saksanpähkinöitä, kuivattuja karpaloita ja vaahtokarkkeja. Jotta kaikki ei olisi liian makeaa, käytin massaan tummaa suklaata. Nam! Kivoja antaa vaikka lahjaksi, tai tarjota jälkkäriksi joulupöydän antimien jälkeen.



Rockyroad -Fudge:


- 400g tummaa suklaata
- 1 tölkki kondensoitua maitoa
- 2-3 dl erilaisia sattumia, kuten pähkinöitä, kuivattuja marjoja ja vaahtokarkkeja
- ripaus suolaa


- Vuoraa pieni vuoka (esimerkiksi leipävuoka) leivinpaperilla.
- Kaada kondensoitu maito ja paloitellut suklaat pieneen kattilaan.
- Kuumenna miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut.
- Sekoita joukkoon hitunen suolaa ja sattumat.
- Kaada fudgemassa leivinpaperin päälle vuokaan.
-Ripottele fudgen päälle myös hieman koristusta.
- Nosta massa kylmään jähmettymään.
- Leikkaa jähmettynyt fudge paloiksi.
- Säilytä kylmässä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti