>

Sidor

perjantai 4. marraskuuta 2016

Kanafajita-täyte Uunissa



Syyskuisten synttäreiden/tortillakekkereiden yhtenä herkkuna oli tällaista simppeliä, uunissa valmistuvaa, fajitatäytettä. Täyte on sopivan mausteista, muttei kuitenkaan suuta polttavaa.
Tämä sai myös paljon kehuja ja kyselyitä, mitenkä tämä oli valmistettu, joten tässä ainekset ja ohjeet tekemiseen.


Kanafajita-täyte Uunissa:


-500g broilerin paistileikettä
(Voit käyttää myös muuta, mutta tässä on tarpeeksi rasvaa pysyäkseen mehevänä.)
- ½ dl oliiviöljyä
- 3 paprikaa
- 1 sipuli
- 1 rkl limen mehua
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- 1½ tl jauhettua juustokuminaa
- 2 tl savupaprikaa
- 2 tl chilijauhetta
- pippuria & suolaa
- 2 tl valkosipulijauhetta tai 1 tuore kynsi


- Pese ja pilko paprikat, leikkaa sipulit lohkoiksi ja siirrä uunivuokaan.
- Purista sekaan valkosipuli, lisää öljy ja mausteet.
- Suikaloi broilerit.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään uunivuuassa.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia kunnes broileri on kypsää ja paprikat pehmenneet.
- Lisää lempparitäytteidesi kanssa tortillan tai tacojen väliin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti