>

Sidor

torstai 4. elokuuta 2016

Mummon Hölskykurkut


Tässäpä taas perinteikästä purtavaa. Monien mummot, mummut ja mammat ovat varmasti joskus harrastaneet näitä hölskykurkkuja ja sitä kautta nostavat mahdollisesti nostalgiaa pintaan. Noh, nämä kurkut sopivat hyvin ruokapöytään raikastajaksi näin kesälläkin, kun syödään kaikkea rasvaista. 
Eikun hölskyttelemään!


Mummon Hölskykurkut:


- 1 kurkku
- 0,5 dl etikkaa
- 1 dl sokeria
- 1 dl vettä
- 1 dl tillisilppua


- Huuhtaise ja siivuta kurkku ohuiksi siivuiksi.
- Laita kurkkusiivut, sekä muut ainekset kannelliseen purkkiin.
- Hölskytä ja ravista purkkia hetki.
- Laita purkki jääkaappiin vähintään tunniksi tekeytymään ennen syömistä.

2 kommenttia: