>

Sidor

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Lämmin Kana-Pekonitäyte Uuniperunoille



Normaalisti uuniperunat tykätään syödä kylmien kastikkeiden kanssa, mutta toimivat myös mainiosti lämpimien täytteiden kera. 
Tämä on nyt sellainen hieman miehinen ja ruokaisampi versio, jos haluat välillä kokeilla jotakin vähän erilaista pottujen kanssa. 
Pekoni ja kana käyvät hyvin yhteen, joten miksipä ei!


Lämmin Kana-Pekonitäyte Uuniperunoille:

(n. 4-5:lle syöjälle)


- 300g maustettuja tai maustamattomia kanasuikaleita
- ½-1 paketti pekonia maun mukaan
- ½ punainen paprika
(- 1 valkosipulin kynsi)
- 100g tuorejuustoa (esim. chili)
- 2 dl ruokakermaa
- ½ tl savupaprikajauhetta
- ½ tl currya
- suolaa & pippuria maun mukaan
- 1 tl hunajaa


- Paista pekonit rapeiksi ja siirrä talouspaperin päälle odottamaan.
- Kypsennä kanasuikaleet ja mausta savupaprikalla, currylla, suolalla ja pippurilla.
- Pilko paprika kanasuikaleiden joukkoon kuutioiksi. 
(Lisää hienonnettu valkosipuli)
- Paloittele pekoni pannulle ja lisää tuorejuusto sekä ruokakerma.
- Valuta sekaan hunaja.
- Kuumenna, kunnes kastike hieman pulpahtaa.
- Tarkista maku.
- Tarjoa uuniperunoiden ja salaatin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti