>

Sidor

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Hoisin-Nuijat



Makumatkat ovat hauska tapa piristää arkea, joten pakataanpa tavarat ja lähdetään itään! 
Tämä on helppo tapa saada vähän uutta potkua tavallisiin kanapaloihin, eikä vaadi mitään sen kummempaa laittamista. Kastikkeen ainekset vain kulhossa sekaisin ja kanat uuniin.
Voit maustaa tällä kastikkeella tietenkin muitakin kanan osia, kuin nuijia.
Gluteenittoman tästä ohjeesta saat helposti, vaihtamalla tavalliset kastikkeet gluteenittomiin versioihin.


Hoisin-Nuijat:


- n. 800g kanan nuijia
- 2,5 dl Hoisin-kastiketta (käytä gluteenitonta, jos tarpeen)
- ½ dl soijakastiketta (käytä gluteenitonta, jos tarpeen)
- 1 rkl seesamöljyä
- 1 tl valkopippuria
- 1 punainen paprika
- 2 kevätsipulin vartta
- seesamin siemeniä


- Asettele kanapalat uunivuokaan.
- Pilko paprika ja kevätsipulit - lisää ne vuokaan.
- Sekoita pienessä astiassa keskenään hoisin-kastike, soija, seesamöljy ja valkopippuri.
- Sivele tai kaada kastiketta kanojen päälle.
- Ripottele kanoille hieman siemeniä.
- Paista 200-asteisessa uunissa n. tunnin verran, tai kunnes valitsemasi kanapala on kypsää.
- Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti