>

Sidor

lauantai 14. marraskuuta 2015

Pippurinen Maustevoi


Juhlistimme eilettäin nelivuotista taivaltamme hyvän ruuan merkeissä. Miehen toiveesta tarjolla oli pihvejä maustevoin kanssa. 
Tässä nyt vinkkiä pippuriseen maustevoihin, joka käy mukavasti lihan tai kanan seuralaiseksi.


Pippurinen Maustevoi:


- 200g voita
- ripaus suolaa
- 1½ rkl rouhittua pippurisekoitusta
- 1 tl hienonnettua timjamia
- ½ tl juoksevaa hunajaa


- Pehmitä voi notkeaksi huoneenlämmössä tai mikrossa.
- Sekoita voin sekaan ripaus suolaa, hunaja, rouhitut pippurit, sekä hienonnettu timjami.
- Kaavi maustettu voi kelmun päälle ja rullaa se tiukaksi pötikäksi.
- Solmi kelmun päät hyvin.
- Nosta voipötkö jääkaappiin jähmettymään.
- Leikkaa jähmettyneestä voista kiekkoja lihan tai kanan päälle.
- Voi säilyy jääkaapissa noin viikon, tai pakastimessa noin kuukauden.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti