>

Sidor

maanantai 5. lokakuuta 2015

Pirteämpi Pottumuusi



Kuka sanoo, ettei perunamuusi voisi olla ruokapöydän väripilkku? Noh, tämän jälkeen saatat muuttaa mielesi.
Tässä muusissa yhdistyvät ihanien värien lisäksi porkkanan makeus, kevätsipulin kirpakkuus ja perunan pehmeä maku. 

Äidilleni tämä maistui ainakin todella hyvin, joten eiköhän se maistu teille muillekin!


Pirteämpi Pottumuusi:


- 8 jauhoista perunaa
- 3 isohkoa porkkanaa
- 25g voita
- 2 dl maitoa
- suolaa
- 1 kevätsipulin varsi

- Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat kattilaan.
- Keitä palaset kypsiksi.
- Kaada vesi pois kattilasta ja lisää sekaan voi.
- Survo juureksia hieman.
- Soseuta perunasurvimella tai sähkövatkaimella.
- Kaada sekaan sen verran maitoa, että saat muusistasi sopivan paksuista.
- Leikkaa kevätsipuli rinkuloiksi ja sekoita muusin joukkoon.
- Mausta suolalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti