>

Sidor

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Juustoinen-Kesäkurpitsakeitto


Tässä onkin ollut vähän kaikennäköistä menoa ja meininkiä, joten uusia ohjeita en ole ehtinyt kovasti päivittää. 
Tässäpä nyt tulee sitten uutta uutukaista keiton muodossa. 
Sosekeitot ovat mukavan helppoa ruokaa vatsalle ja lompakolle. 
Kesäkurpitsa itsessään maistuu mielestäni liian vihreältä, joten lisäsin kokonaisen köntin Koskenlaskijaa pyöristämään maun mukavan pehmeäksi.


Juustoinen-Kesäkurpitsakeitto:

(kahdelle nälkäiselle tai neljälle alkuruuaksi)


- 1 pieni sipuli silputtuna
- 2 rkl öljyä
- 700g kesäkurpitsaa
- 4-5 dl vettä
- 1 kanafondikuutio
- 1 paketti maustamatonta Koskenlaskijaa
- pippuria & suolaa maun mukaan



- Kuullota sipulisilppua öljyssä kattilan pohjalla.
- Lisää kattilaan pesty ja pilkottu kesäkurpitsa.
- Lurauta perään vesi ja fondikuutio.
- Anna kurpitsojen keittyä kypsäksi.
- Lohko kattilaan Koskenlaskija ja pippuri.
- Odota, että juusto sulaa ja surauta sitten sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti