>

Sidor

torstai 25. kesäkuuta 2015

Mango-Chilikana


Sateisia päiviä mahtui myös minilomalleni Jyväskylässä - siispä lämmikkeeksi hieman intialaisittain maustettua kanaa, joka saa makua chilistä ja mangosta. Vaikka tähän ympätäänkin vauvanruokaa, on tämä silti aikuisempaan makuun tarkoitettu. Joten siis, varttuneet, kokeilkaa!


Mango-Chilikana:


- n. 400g kananrintafilettä tai paistileikettä
- 1 kokonainen pienehkö mango
- 1 punainen chili
- n. 2 cm pätkä inkivääriä raastettuna
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 pieni sipuli
- ½ limen kuori + mehu
- 1 prk kookosmaitoa
- 1 prk mangososetta
- 1 kanafondikuutio
- 1 rkl curryjauhetta
- ripaus juustokuminaa
- ripaus garam masalaa
- hunajaa makeutukseksi
- suolaa & pippuria


- Leikkele kanapalat pienemmiksi ja paista pannulla kypsiksi.
- Paloittele mango paloiksi.
- Silppua chili, sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota sipulia hetki pannulla ja lisää perään kanafondi, chili, valkosipuli ja raastettu inkivääri.
- Ripota pannulle curry, juustokumina ja garam masala.
- Kaada pannulle kookosmaito ja mangosose.
- Heitä sekaan mangon palat ja kanat.
- Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.
- Raasta sekaan limen kuori ja purista mehu,
- Anna porista hetki ja tarkista maku.
- Tarjoa keitetyn riisin kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti