>

tiistai 3. toukokuuta 2016

Kaurapannari


Tämä pannari on kyllä todellakin kaurainen! Tavallisen maidon sijaan tähän tulee kauramaitoa, osa jauhojen määrästä koostuu kaurajauhoista ja lisäksi vielä kaurahiutaleita. 
Ohje on muuten gluteeniton ja maidoton, mutta voit tehdä tämän myös vehnäjauhoilla ja normaalilla maidolla.


Kaurapannari:

(pellillinen)

- 3 kananmunaa
- 1 litra kauramaitoa (glut.)
- 1 dl kaurahiutaleita (glut.)
- 1 dl kaurajauhoja (glut.)
- 3 dl gluteenitonta jauhoseosta
- ½ dl sokeria
- ripaus suolaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 0,8 dl öljyä
(+ kardemummaa ja vaniljajauhetta)


- Vatkaa kananmunien rakenne rikki.
- Lisää joukkoon kauramaito, hiutaleet, suola ja sokeri.
- Sekoita jauhoseos, kaurajauhot ja leivinjauhe kulhossa keskenään.
- Kaada jauhoja pikkuhiljaa taikinan sekaan kokoajan vatkaten.
- Lisää lopuksi öljy.
- Anna taikinan turvota noin 30-45 minuuttia.
- Vuoraa pelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille.
- Paista 225-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...