>

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Super Bowl- Cupcakes


Hoplaa! Se on täällä, nimittäin Super Bowl Sunday!
Kaiken muun ruokamäärän päätteeksi meillä syödään tänään tällaisia plörähtäneitä porkkanakuppikakkuja. (Jo toinen kerta, kun voikuorrute lässähtää...)

Sen sijaan, että jakaisin kuppikakkujen reseptin kanssanne, ajattelin laittaa teidän aivonne raksuttamaan koristelujen muodossa.
Eli tällaisilla simppeleillä paperihärveleillä saat kuppikakkusi sopimaan tilanteeseen, kuin tilanteeseen!
Täältä Suomesta ei jostain kumman syystä (heh heh) oikein tahtonut nuita jenkkifutis-muffinivuokia tai muutakaan koristetta löytyä, niin piti sitten tehdä itse. Mainittakoon tosiaan, että mies kätevästi tehtaili nämä kääreet ja topperit.

Voit siis tehdä helposti itse kuppikakuillesi näitä wrappereitä allaolevan muotin avulla. Jäljennä malli kartongille ja sitä apuna käyttäen voit leikata mistä tahansa paperista wrappeja. Voit myös tulostaa haluamasi kuosin ja sen jälkeen mallia apuna käyttäen leikata sopivia paloja. Vielä helpompi on tehdä "lukoton" versio, jossa jätät loven ja "hännän" pois ja jäljennät vain tuon puolikaaren, jolloin voit säätää wrapin juuri sopivankokoiseksi. Kun kääre on sopiva, teippaa tai liimaa päädyt kiinni toisiinsa.  Kääreen mallin saat oikean kokoiseksi avaamalla sen uuteen välilehteen ja tulostamalla sen sieltä.


Myös topperit on helppo tehdä itse hammastikkuja ja mielikuvitusta käyttäen. Tulosta vain mieleisesti kuvio ja liimaa se hammastikkuun kiinni. (mieluiten kaksipuoleisena)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...