>

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Chorizolla terästettyä kanaa


Tänään meillä pääsiäistipu taipui padassa tällaiseen muotoon, tosin meillä tätä syödään useamminkin, kuin vain pääsiäisenä.
Hyvää ruokahalua! :----)


Eikun terästämään:

- n. 400g kanaa (fileet, suikaleet ja koivet - kaikki käy)
- n. 7-9 keskikokoista perunaa
- yksi rasia kirsikkatomaatteja tai 
aurinkokuivattuja tomaatteja maun mukaan.
- yksi punasipuli
- ½ dl öljyä
- Chorizoa maun mukaan 
(tähän käytetty neljä chorizo-raakamakkaraa.)
- ½ paprika
- ripsaus suolaa, pippuria, oreganoa ja paprikajauhetta
(* jos tämä ei vielä riitä, niin lisää vaikka pekonia tai halloumi-juustoa.)


- Pilko perunat lohkoiksi vuokaan ja lurauta öljyä päälle, ripottele mausteet.
- Lisää tomaatit, lohkottu sipuli, paprika ja pilkottu chorizo.
- Käytä kanat vähän aikaa pannulla, mutta älä paista kypsäksi asti.
- Lisää kanat vuokaan ja tuuppaa vuoka uuniin.
- Paista 200 asteessa noin tunti, tai niin kauan, että perunat ovat kypsiä.

1 kommentti:

  1. Onpa herkullisen näköistä! Blogissasi on muuten monta hyvää reseptiä - mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

    Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa Suomen parhaat ruokasivut ja blogit internetistä. Monet sadat ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille yhä enemmän liikennettä.

    Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


    Ystävällisin terveisin,
    Etsiresepti.fi

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...